Nakládané olomoucké tvarůžky recept
864
Views

Přicházíme s jedinečným způsobem, jak užít oblíbené olomoucké tvarůžky s přidanou hodnotou – představujeme vám naše nakládané olomoucké tvarůžky, nutričně dokonalé jídlo s vysokým obsahem bílkovin, nulovým obsahem tuku a nízkým obsahem sacharidů!

Tato lahodná pochoutka nabízí vše, co milovníci sýra hledají, a přitom se pyšní skvělými nutričními hodnotami. Olomoucké tvarůžky jsou již samy o sobě bohaté na bílkoviny, což je skvělé pro ty, kteří hledají zdravé zdroje proteinů. Díky nulovému obsahu tuku je tento pokrm také ideální volbou pro ty, kteří dbají na svou linii a chtějí snížit příjem tuků ve stravě. A nízký obsah sacharidů zase zaručuje, že můžete užívat tvarůžky s minimálním dopadem na hladinu cukru v krvi.

Tato verze nakládaných olomouckých tvarůžků přináší všechny lahodné chutě tohoto tradičního pokrmu, ale s bonusovými nutričními výhodami. Tak proč si neudělat radost a nevyzkoušet tuto zdravou a výživnou alternativu? Připravte si naše nakládané olomoucké tvarůžky a pochutnejte si na sýru s klidným svědomím a plným žaludkem!

b62cee0ac068b83837de0000cb5341e7 Nakládané Olomoucké Tvarůžky – Nejlepší Recept Na Oblíbenou Chuťovku K Pivu

Nakládané Olomoucké Tvarůžky

Přicházíme s jedinečným způsobem, jak užít oblíbené olomoucké tvarůžky s přidanou hodnotou – představujeme vám naše nakládané olomoucké tvarůžky, nutričně dokonalé jídlo s vysokým obsahem bílkovin, nulovým obsahem tuku a nízkým obsahem sacharidů!
Total Time 20 minutes
Course Main Course
Cuisine Czech
Servings 4

Ingredients
  

  • 4 ks cibule bílé nebo červené
  • nakládané beraní rohy nebo jiné chilli papričky
  • 500 g olomoucké tvarůžky
  • asi 400 ml rostlinný olej např. slunečnicový
  • 1 hrst libovolné čerstvé bylinky nasekané
  • drcený kmín
  • mletá sladká paprika
  • chilli koření nemusí být
  • černý pepř čerstvě namletý

Instructions
 

  • Oloupanou cibuli nakrájejte na tenká kolečka nebo jemné klínky, feferonky na kolečka (hezky budou vypadat šikmé řezy).
  • Do sklenice nebo menších sklenic vrstvěte tvarůžky, cibuli a feferonky, a nakonec zalijte olejem, v němž jste rozmíchali bylinky a koření.
  • Tvarůžky nechte stát na chladném suchém a tmavém místě alespoň 3 dny.
Tried this recipe?Let us know how it was!
Tagy Receptu:
·

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Recipe Rating




Ověřeno MonsterInsights